Opstellingsavond

Middels een opstellings krijg je inzicht in de dynamieken van het familiesysteem.

Neem je jouw plek aan? Hoe is de balans in geven en nemen? Worden er mensen buitengesloten  of gevoelens onuitgesproken, niet doorleefd of zijn er geheimen die spelen in het geweten van de familie?

Het zijn voorbeelden van wat er kan spelen in families waardoor trekkrachten onbewust voelbaar zijn, lasten voor elkaar worden gedragen en loyaliteiten spelen. Het is een natuurlijke dynamiek. Het stuurt ons in ons (volwassen) dagelijks leven voortdurend zonder dat we het in de gaten hebben. Omdat we vertrouwd zijn met deze gevoelens, overtuigingen en gewend zijn zo te handelen.

Wanneer je steeds terugkerende gevoelens of ervaringen hebt, is de kans groot dat deze te herleiden uit vanuit jouw familie. Bijvoorbeeld dat je je steeds buitengesloten voelt, je initiatiefnemer bent en verantwoordelijkheid vanzelf neemt maar daar ook moe van wordt.  Je buitenbeentje voelt of de liefde niet gevonden krijgt. Zomaar voorbeelden van thema’s.

Mocht je vragen hebben of willen afstemmen of jouw vraag of onderwerp als thema kan worden opgesteld neem dan telefonisch contact op.

Je bent van harte welkom!!

Datum

dec 22 2022
Expired!

Tijd

7:30 pm - 10:00 pm