Dag 1 Zesdaagse Over- Le*en voor Weduw-ouders

De eerste dag van de zesdaagse voor weduw-ouders staat in het teken van kennismaken. Ieder verhaal, ieders ervaringen en ieder verlies van een partner en ouder van kind(eren), is zo voelbaar snijdend, gelaagd en diepgaand. Het openen naar elkaar, verkennend delen met elkaar, ieder vanuit onze eigen ervaring in het weduw-ouder zijn. Herkenning en erkenning vindend van de vele gevoelens en emoties, met, bij en soms spiegelend aan elkaar. Verwonderen we ons, steeds opnieuw, hoe we in deze bedding, op zo’n diepe laag elkaar ontmoeten waardoor in deze verbinding er zich haast moeiteloos een bedding vormt van vertrouwen.

Met een diepe buiging en dankbaarheid, voel ik mijn bijzondere plek. Betekenis geven en verder leven, beleven, doorgeven en verweven door me met deze groepen weduw-ouders te verbinden en ze te begeleiden door onderdeel te zijn.

Ben jij weduw-ouder en voel jij de behoefte aan te sluiten bij een zesdaagse en een groep te vormen met andere weduw-ouders?
In Februari starten we weer met nieuwe groepen waarvoor je je kunt aannmelden via mijn website: www.elkecoaching.nl/weduw-ouders/
Je kunt me ook bellen: 06-53477004